Màscara de xarxa: és una combinació de bits que serveix per a delimitar l'àmbit d'una xarxa d'ordinadors.
Grup de treball: va ser un conjunt heterogeni d'artistes i intel·lectuals, que en un moment donat —molt determinat per les condicions sociopolítiques i culturals d'abans de la transició democràtica .
Gateway:equip per a interconnectar xarxes.
DNS o sistema de noms de domini. El sistema de noms de domini (DNS, per les seues sigles en anglés, Domain Name System) és un sistema de nomenclatura jeràrquic descentralitzat per a dispositius connectats a xarxes IP com a Internet o una xarxa privada. Este sistema associa informació variada amb nom de domini assignat a cada un dels participants.
Adreça MAC. En les xarxes de computadores, la direcció MAC (sigles en anglés de Mitja Access Control) és un identificador de 48 bits (6 blocs hexadecimales) que correspon de forma única a una targeta o dispositiu de xarxa. Es coneix també com a direcció física, i és única per a cada dispositiu.
Port. Els ports sèrie servixen per a comunicar la computadora amb la impressora, el ratolí o el mòdem, no obstant això, el port USB servix per a tot tipus de perifèrics, des de ratolins a discos durs externs, passant per connexions bluetooth.
DHCP. DHCP (sigles en anglés de Dynamic Host Configuration Protocol, en espanyol «protocolo de configuració dinàmica d'host») és un servidor que usa protocol de xarxa de tipus cliente/servidor en el que generalment un servidor posseïx una llista de direccions IP dinàmiques i les va assignant als clients conforme estes van quedant lliures, sabent en tot moment qui ha estat en possessió d'eixa IP, quant temps l'ha tingut i a qui se l'ha assignat després.
Adreça IP publica. Una direcció IP pública es denomina de tal manera quan és visible en tot Internet. Quan accedim a Internet des del nostre ordinador obtenim una direcció IP públic subministrada pel nostre proveïdor de connexió a Internet. Eixa direcció IP és la nostra direcció IP d'eixida a Internet en eixe moment.
Adreça IP privada. Les IPs privades servixen per a proveir connectivitat entre equips interns sense que es puga accedir directament a Internet (s'hauria de definir un NAT) .